Nová rehabilitace na okraji Plzně

Pro Vaše mazlíčky jsme otevřeli rehabilitaci na okraji Plzně. Disponujeme hydroterapeutickou vanou, magnetoterapií, běžeckým pásem a balančními pomůckami. Cvičení psů probíhá pod vedením zkušené fyzioterapeutky Bc. Svatavy Protivové DiS.

Pomáháme pejskům s ortopedickými nebo neurologickými problémy. Dále pejskům po operacích, kdy se díky naší fyzioterapii výrazně urychluje návrat do normálního života. Fyzioterapie je vhodná i jako trénink u sportovních psů nebo při problémech s obezitou. Zaměřujeme se také na seniory, kdy se snažíme udržovat a kondičním cvičením zlepšovat jejich pohybový aparát.

Nedílnou součáští fyzioterapie je hydroterapie ve vaně s podvodním běžeckým pásem. Pejsek je ve vodě nadledčován, zátěž na klouby je nižší než při chůzi a pohyb těla a končetin je výrazně snazší. Pejsek chůzí ve vaně posiluje svaly celého těla a kardiovaskulární systém

Rychlost pásu a výška hladiny vody a teplota je nastavitelná a přizpůsobuje se aktuálnímu zdravotnímu stavu. Po dobu rehabilitace se vždy přítomen majitel, který pejska chválí a odměňuje pamlsky.

Info na telefonu 774 110 101